Etusivu

Bigfoot.fi tekee Harley Davidson moottoripyöriin liittyviä sähköistykseen ja polttoaineen ruiskutukseen liittyviä muutoksia, sekä niihin liittyviä sähköosia.

Teen myös sähkökorjauksia HD-moottoripyöriin. Tyypillisesti näitä töitä ovat sähköjohdotusten uusimiset, jatkamiset, johdotusten veto ohjaustangon sisään, kahvanlämmittimien asennukset, vikaherkkien abikojen (rosvojen) poisto ja korvaaminen kolvauksilla tai tarvittaessa liitimillä, led-vilkkujen asennukset jne.

Bigfoot.fi on valmistanut joitain HD:n ruiskuohjattuihin moottoreihin liittyviä kytkentöjä ja eliminaattoreita myös tuotteiksi.
BF-tuotteita voi ostaa ja tilata  JÄLLEENMYYJILTÄ, tai suoraan Bigfootilta. Kaikki tuotteet on suunniteltu, testattu sekä valmistettu käsityönä Suomessa, ja niihin käytetään kulloinkin parhaita saatavilla olevia komponenteja. Kaikilla tuotteillamme on yhden ajokauden vaihtotakuu.

Bigfoot.fi-sivuston tarkoitus on tuottaa ja tallentaa yleisesti moottoripyörärakenteluun, sekä erityisesti niiden sähköistykseen sekä polttoaineruiskutuksen säätämiseen liittyviä artikkeleita.
Kytkennät ja rakennusvinkit on pyritty testaamaan käytännössä ennen niiden julkistamista tällä sivustolla, mutta niihin saattaa kiireessä, ja osin tiedon puutteen tai esimerkiksi viranomaisohjeiden muuttumisten takia tulla tahattomia virheitä.  
Etenkin polttoaineen ruiskutusta koskevissa atikkeleissa on pyritty yksinkertaistamaan teknisiä selityksiä asian ymmärtämisen helpottamiseksi. Selkeistä virheellisyyksistä ja olennaisista puutteista on toivottavaa huomautaa suoraan allekirjoittaneelle.

Bigfootin tavoitteena on edistää myös mootoripyöräilyn turvallisuutta ja pyrkiä noudattamaan mahdollisuuksien mukaan viranomaisten määräyksiä. Tästä johtuen huomautettakoon että jotkut tällä sivustolla olevat ns. ratakäyttöön tarkoitetut viritykset eivät ole hyväksytty tieliikenteeseen Suomessa. Näistä eo syistä johtuen sivuston lukija käyttää täällä olevaa tietoa täysin omalla vastuullaan.

Kaikkia tämän sivuston artikkeleita sekä kuvia saa lainata ja kopioda asiallisiin yhteyksiin, kunhan niiden lähde on mainittu.

Sähköpostiosoite on bigfoot[AT]bigfoot.fi

Bigfoot.