BF Tuotekauppa

BF HD Pakoläppäeliminaattori

30€
SKU: 1202

PAKOLÄPPÄELIMINAATTORI HD 2007- eteenpäin. Hinta sisältää ALV.

Kun vaihdat koko pakoputken päkoläpättömään tarvitset pakoläppäeliminaattorin.
Pakoläppäeliminaattorin avulla voit irroittaa ECU:n liittimen pakoläppämoottorista siten, että se ei aiheuta Engine-valon syttymistä ja virheilmoitusta huoltolokiin irtikytketystä pakoläpästä.


Tämä pakoläppäeliminaattori soveltuu HD Twincam- ja sporster ruiskumoottorilla varustettuihin,
aktiivisella pakoäänen rajoitinläpällä varustettuihin moottoripyöriin vuosimallista 2007-alkaen
.

ASENNUS:

  1. Varmista että virtakytkin/avain on OFF-asennossa ja hälytinavain lähellä pyörää. Sulakkeita ei tarvitse kytkeä pois asennuksen aikana, kunhan HD:si virrat on kytketty pois päältä.
  2. Etsi pakoläppä pakoputkesta, ja seuraa siitä lähtevää vaijeria läppämoottorille.
  3. Irrota läppämoottoriin tuleva liitin. Liittimessä on lukituskorvake jota vedetään hieman ulospäin ennen liittimen vetämistä irti läppämoottorista.
  4. Kytke eliminaattori irrotettuun liittimeen.
  5. Poista pakoläppä ja mahdollisesti sen ohjausmoottori.

HUOM! Vaijerin tai sen jousen voimakas vetäminen käsin tai työkaluilla saattaa rikkoa pakoläpän! Läppäyksikköä ei voi korjata, vaan se on vaihdettava uuteen, mikäli se rikkoutuu! Eliminaattorilla on yhden ajokauden takuu.

HUOM! Pakoläppäeliminaattorion tarkoitettu käytettäväksi vain suljetulla radalla ja kilpailukäytössä, eikä sitä ole hyväksytetty normaaliin tieliikenteeseen. Laitteen valmistaja ei vastaa sen käytöstä mahdollisesti aiheutuvista suorista tai välillisistä vahingoista tai muista seuraamuksista ajoneuvolle tai sen kuljettajalle.

Bigfoot Innovation.

bigfoot(AT)bigfoot.fi